Vloeronderhoud

De vloer is het meest intensief gebruikte deel van uw pand. Schone (onbeschadigde) vloeren stralen professionaliteit uit. Daarom verdient iedere vloer optimale aandacht voor het beste resultaat.

 

Vloeronderhoud op een ander niveau

Succes Schoonmaak heeft hiervoor de vloerenmonitor ontwikkeld. Met dit meetinstrument monitoren wij de staat en de kwaliteit van uw vloeren. In een digitaal dossier heeft u altijd inzichtelijk wat de technische staat, het reeds uitgevoerde onderhoud en wat de levensduur van uw vloer is. Op basis van deze informatie plannen wij uw vloeronderhoud optimaal in.

 

Voordelen van goed vloeronderhoud

Door de vloeren in uw pand regelmatig te laten reinigen door een specialist investeert u in de toekomst van uw bedrijf of instelling. Het goed onderhouden van uw vloeren brengt namelijk een aantal voordelen met zich mee. Zo is het pand waar u de vloeren laat onderhouden nu volledig representatief voor uw onderneming. Dit is niet alleen prettig voor u, maar ook voor uw medewerkers. Een schone vloer is veilig en gezond. Daarnaast zien de vloeren er nu spic en span voor uw klanten en bezoekers!

 

Waarde van specialistisch vloeronderhoud

Naast dat uw vloer alle aanwezigen een goed gevoel geeft is het ook nog een raadzame investering. Dit gaat met name op wanneer u het onderhoud laat uitvoeren door specialisten. Niet alleen gaan deze efficiënt te werk, ook is de kwaliteit aanzienlijk beter. Dit maakt specialistisch onderhoud dus een rendabelere manier van het onderhouden van uw vloeren. Door gebruik te maken van de juiste materialen, gereedschap en methodieken zijn er namelijk nóg meer voordelen waar u rekening mee kan houden. Uit jaren ervaring blijkt namelijk dat het consequent uitvoeren van specialistisch onderhoud zich terugbetaald. Ze zien er namelijk niet alleen mooier uit voor een langere periode, de vloeren hoeven ook minder vaak vervangen te worden!

Kom in contact met Succes Schoonmaak

Een goed gereinigde en behandelde sportvloer voorkomt veel blessures. In deze video reinigt Succes Schoonmaak de vloer van sporthal De Opperdam in Volendam.

Vloeronderhoud houten vloer

Een houten vloer is een échte aandachtstrekker. Het biedt sfeer en brengt een bepaalde uitstraling met zich mee. Voor elk pand is een houten vloer iets speciaals. Vloeren als deze ademen karakter, iets wat weinig andere materialen voor elkaar zouden kunnen krijgen. Een bijzondere vloer als deze verdient ook speciale aandacht. Dat niet alleen, een houten vloer heeft deze speciale aandacht nodig! Wanneer een houten vloer niet goed onderhouden wordt, dan is het meer een last dan een pluspunt. Lelijke vlekken en dure reparaties kunnen te allen tijden vermeden worden. Door gebruik te maken van de juiste olie of wax waar nodig zorgen ware specialisten ervoor dat uw vloer precies krijgt wat het nodig heeft. Op deze manier blijft uw vloer lange tijd mooi, en vermijd u flinke kosten in de toekomst.

Vloeronderhoud veel voorkomende vloeren

Naast houten vloeren hebben andere vloeren ook aandacht nodig. Voor elk type vloer is een specifieke behandeling aan de orde, en is een eigen specialist benodigd. Op deze manier worden de beste resultaten op een zo efficiënt mogelijke manier gerealiseerd.

 • Een PVC vloer is een karakteristiek aspect binnen élk pand. Het kan een prachtige rustieke uitstraling geven, mits de vloer goed onderhouden wordt. Een PVC vloer kan over het algemeen goed tegen water. Toch kan je de vloer zelf beter niet dweilen. Een specialist zou dit per vloer kunnen bepalen, in de meeste gevallen wordt een PVC vloer niet op de klassieke wijze gedweild. Het is namelijk van belang om de hoeveelheid vocht wat gebruikt wordt goed te doseren. Wist je daarnaast dat het natuurlijk op laten drogen van de gedweilde PVC vloer een vuilafstotende laag ontwikkelt?

 

 • Linoleum en marmoleum. Dit type vloeren vergt iets minder onderhoud dan bijvoorbeeld een houten vloer. Toch is het erg belangrijk om de goede manier van onderhouden toe te passen. Door gebruik te maken van nauwkeurig geselecteerde oliën blijft de vloer er als nieuw uitzien. Het is belangrijk om het optimale pakket samen te laten stellen door een expert. Wist je bijvoorbeeld dat vloeren van dit materiaal zacht kunnen worden bij een te hoge vochtigheidsgraad?
Vloeronderhoud
 • Vast tapijt reinigen is voor velen een lastige kwestie. Door een foutieve behandeling uit te voeren kan een tapijt kleurverschillen tonen op termijn. Vieze vlekken gaan er naar verloop van tijd steeds lastiger uit. Door dit uit te stellen zijn vervolgens ook zwaardere behandelingen nodig. Als deze niet goed worden uitgevoerd kan een tapijt bijvoorbeeld hard worden, of simpelweg minder elegant. Specialisten krijgen het voor elkaar, zonder dat uw tapijt er op achteruit gaat!

 

Vloeronderhoud overige ondergronden

Men denkt vaak dat voor veel vloeren soortgelijke reinigingsmethoden gebruikt kunnen worden. Niks is minder waar. Voor de onderstaande ondergronden bestaan veel misvattingen.

 • Vloeronderhoud voor natuursteen is erg belangrijk. De meest prachtige natuurstenen worden regelmatig verwaarloost door ondermaats onderhoud uit te voeren. Zo kan het gebruik van producten met een te hoge pH-waarde tot onherstelbare schade leiden. Het is daarom cruciaal om voor een natuurstenen vloer een specifieke behandeling samen te laten stellen.
 • Hetzelfde geldt voor een betonnen vloer. Door gebruik te maken van de verkeerde middelen kunnen zeer nare vlekken ontstaan. In veel gevallen is beton reinigen daarom een stuk voordeliger op termijn. Het vervangen van een betonnen vloer, dat is pas prijzig.
 • Voor een gietvloer is het met name van groot belang om de juiste materialen te gebruiken. Veel gietvloeren zijn krasgevoelig en kunnen bij een te intensieve behandeling onherstelbaar beschadigen. Omdat gietvloeren vrij gevoelig zijn voor bijvoorbeeld strepen van schoenen komt dit regelmatig voor.

Onze vloerspecialisten:

 • Beoordelen welke behandeling het beste bij uw vloeren past
 • Zijn SVS gediplomeerd (vakopleiding vloeronderhoud specialist)
 • Stemmen het ingeplande vloeronderhoud altijd met u af
 • Werken met de juiste apparaten, materialen en schoonmaakmiddelen
 • Verzorgen indien wenselijk ook het in- en uitruimen van uw ruimtes

Vloeronderhoud specialist

Het is eigenlijk helemaal geen lastige keuze. Door de vloeren te laten behandelen door échte specialisten worden zo veel voordelen behaald. Het gaat niet alleen om de uitstraling van een bedrijf, instelling of vereniging. Het gaat ook om de gezondheid en veiligheid van de aanwezigen. Daarnaast is het een duurzame investering om de werkzaamheden door een vloeronderhoud specialist uit te laten voeren. Bij Succes Schoonmaak zijn veel vloerspecialisten aanwezig. Deze hebben allemaal een vakopleiding als vloeronderhoud specialist afgerond.

 

Behandeling op maat

Omdat de specialisten van Succes Schoonmaak experts zijn op het gebied van vloeronderhoud weten ze voor elk type vloer een behandeling te formuleren. Elke vloer is anders, daarom verdient elke vloer speciale aandacht. De vloerspecialisten van Succes Schoonmaak beoordelen daarom per vloer wat de juiste weg is om in te slaan, en op welke manier deze weg het best bewandeld kan worden. Voor elke vloer een behandeling op maat, dat is waar Succes Schoonmaak achter staat.

Maak een afspraak met onze Sales Manager.
Natasja helpt u graag.

Uw contactpersoon: Natasja Middelkoop

Telefoon: 06-26302556

Of laat hieronder uw gegevens achter:

  Verwante schoonmaakdiensten

  graffiti verwijderen
  Graffiti verwijderen
  glasbewassing bedrijf
  Glasbewassing