Gevelreiniging

Zoekt u een geschikt bedrijf voor gevelreiniging? Dan bent u bij Succes Schoonmaak aan het juiste adres. Met een schone en stralende gevel geeft uw pand een goede eerste indruk. Zo onderscheidt u zich van andere panden in de straat. Daarnaast is het onderhoud en de reiniging van grote invloed op de levensduur en conditie van uw gevel. Bij gevelreiniging verwijderen wij groene aanslag en vuil van de gevel. Maar ook nog hardnekkiger vuil zoals mos aanslag, alg en graffiti.
Wij kunnen gevels van elk materiaal reinigen, van hout en composiet tot een stenen muur. We doen dit op grote en kleine schaal; zowel bij winkels als bij kantoren en nieuwbouwprojecten.

Kom in contact met Succes Schoonmaak

In deze video zien we Succes Multi Cleaning een gevel reinigen bij het tijdelijke kantoorpand van HSB Bouw. Het resultaat is een schone en frisse gevel.

Voor Kras Recycling in Volendam maken wij de gevel altijd weer brandschoon en is de aanblik vanuit de straat weer mooi en fris.

Het belang van het schoonspuiten van een gevel

Een gevel wordt dag en nacht blootgesteld aan weersomstandigheden als heftige regen en harde wind. Dit is vanzelfsprekend van invloed op uw gevel en is na verloop van tijd ook te zien. Naast het feit dat het onder doet aan de uitstraling van uw pand, kan het op lange termijn ook zorgen voor schade aan uw gevel. Zo kunnen er bijvoorbeeld scheuren ontstaan. Door uw gevel tijdig te reinigen voorkomt u dit probleem en wordt schade voorkomen. Daarnaast laat het uw pand weer stralen.

Verschillende methodes van gevelreiniging

Er zijn verschillende manieren om een gevel te reinigen. U kunt een gevel schoonspuiten met een hogedrukspuit of met stoom.

Bij het reinigen met stoom wordt een hogedrukreiniger gebruikt, met water en stoom van ongeveer 130°C. Wanneer u van lichte vervuiling zoals mos of klimop af wilt, is deze methode uitermate geschikt.

Naast gevelreiniging met hoge druk of stoom, adviseren wij in veel gevallen ook het impregneren of hydrofoberen (met een waterafstotend middel het behandelen) van de gevel. Beplating en kozijnen conserveren we met (semi)permanente coatings. Door zo’n transparante beschermlaag aan te brengen, beschermen we de gevel tegen weersinvloeden en maken we de gevel vuil- en waterafstotend. Hierdoor kunnen andere stoffen zich niet meer hechten aan de ondergrond.

Gevel impregneren of hydrofoberen

Niet alleen na het reinigen van bestaande bouw, maar ook bij nieuwbouw raden wij het hydrofoberen of impregneren van uw gevel aan. Tijdens het reinigen is het onvermijdelijk dat er iets van de ondergrond open spuit. Nieuw vuil kan hierdoor de kans krijgen om aan te hechten. Door middel van het aanbrengen van een dun doorzichtig laagje, wordt er bij het impregneren of hydrofoberen ervoor gezorgd dat het water langs de gevel naar beneden loopt. Het verschil tussen impregneren en hydrofoberen is dat impregneer volledig afsluitend is en hydrofobeer ademt.

Zelf uw gevel reinigen of professioneel gevel reinigen

U denkt misschien: laat ik zelf een hoogwerker huren en zelf mijn muur schoonspuiten. Het is niet onmogelijk, maar het brengt risico’s met zich mee. Bij het reinigen van een gevel is het namelijk belangrijk dat u weet hoe verschillende ondergronden behandeld moeten worden en op wat voor manier verschillende soorten vuil verwijderd moeten worden. Zo wordt kalk bijvoorbeeld op een andere manier verwijderd dan graffiti. En als een muur poreus is, kan de ondergrond beschadigen wanneer de verkeerde producten gebruikt worden. Wij raden het, uiteraard, daarom toch altijd aan om een professional in te huren van Succes Schoonmaak. Wij hebben alle benodigdheden én jarenlange ervaring in huis om de klus uit u handen te nemen en de lastigste plekken te reinigen. Succes Schoonmaak is werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Succes Schoonmaak stemt de aanpak volledig af op het type gevel. Door de gevel van het pand met regelmaat te reinigen verlengt u de levensduur van het pand. De prijs van gevelreiniging wordt bepaald door de soort gevel en de grootte van het oppervlak.

Onze specialist bezoekt uw pand en brengt eigenschappen en de huidige kwaliteit van de gevel in kaart. Hierna ontvangt u van ons een plan en prijs op maat. Wilt u weten hoe wij uw pand laten stralen?

Onze gevelreiniging specialisten:

 • Graffitiverwijdering (incl. coating)
 • Voegwerk vernieuwen
 • Technisch reinigen
 • Stralen
 • Aanbrengen van vochtwerende laag (hydrofoberen)
 • Bewerken van schilderwerk (coaten)

Maak een afspraak met onze Sales Manager.
Natasja helpt u graag.

Uw contactpersoon: Natasja Middelkoop

Telefoon: 06-26302556

Of laat hieronder uw gegevens achter:

  Verwante schoonmaakdiensten

  Graffiti verwijderen
  glasbewassing bedrijf
  Glasbewassing