Glasbewassing

Over glas kunnen we helder zijn: ruiten horen streeploos schoon te zijn. Succes Schoonmaak voert de professionele glasbewassing voor u uit, zowel aan buiten- als aan binnenzijde. En heeft u ook al eens gedacht aan het regelmatig laten reinigen van het separatieglas in uw pand?

Efficiëntie en resultaat

Onze ervaren glazenwassers adviseren u graag over de meest efficiënte methode en frequentie voor het reinigen van alle soorten glas. Of zij nu werken met de hand, de tuckerpole (telescoopsteel) of vanaf de hoogwerker, zij gaan voor optimaal resultaat en werken uiteraard altijd veilig. Door de aanwezigheid van een breed assortiment aan professionele middelen voor hoogwaardige glasbewassing kan er altijd een behandeling op maat geboden worden. Specialisten met de juiste papieren op zak weten uw ramen op een manier te wassen dat het resultaat lang zichtbaar blijft.

Kom in contact met Succes Schoonmaak

Professionele glasbewassing

Het is voor een pand van groot belang om een goede uitstraling te waarborgen. Met name voor bedrijven of instellingen is een dergelijke uitstraling van erg grot belang. Het geeft een indruk van hoe het bedrijf gemanaged wordt. Dit betekent dat het uiterlijk van uw pand representatief moet zijn. In bijna alle gevallen doet u er verstandig aan om dit uit te besteden aan professionals. Glasbewassing uitvoeren zonder de benodigde aanwezigheid van expertise kan namelijk niet alleen in slechte resultaten resulteren, maar kan ook gevaarlijk zijn. Het reinigen van glaswanden wordt vaak onderschat. Het foutief uitvoeren van glasbewassing kan leiden tot ongelukken, lelijke strepen of hogere kosten in de toekomst.

Glasbewassing materiaal

Het gebruik van verkeerd materiaal voor het wassen van uw glazen kan hele nare gevolgen hebben. Zo kan een trekker gemaakt van plastic makkelijk kapot gaan, waardoor niet met het rubber maar met het plastic over de ruit getrokken wordt. Dit kan onherstelbare krassen achterlaten. Daarnaast is het cruciaal om met een vers rubber te werken, anders zullen er steeds meer strepen achtergelaten worden op de ramen. Voor specialisten is dit standaard. Onderstaand materiaal is niet voor elke specialist.

Kom in contact met Succes Schoonmaak

Onze glazenwassers:

 • Zijn SVS gediplomeerd (basisopleiding glasbewassing)
 • Zijn VCA-gecertificeerd
 • Werken pas na een gedegen Risico-inventarisatie
 • Evalueren elke opdracht met u

Professioneel ramen wassen

Met het juiste materiaal

Specialisten maken gebruik van de juiste materialen. Dit resulteert in een optimale balans tussen efficiëntie en resultaat. De specialisten weten hoe ze met het materiaal om moeten gaan, en op welke manier het materiaal het effectiefst te werk gaat.

 • Wat is een tuckerpole? Met het ‘Tucker pole-systeem’ is het mogelijk om zonder een verhoging ramen te wassen tot 20 meter hoog. Synoniemen voor het systeem zijn ‘glasbewassing telescoop’ of ‘telescoopglasbewassing’. Het systeem is in Amerika ontworpen. In Nederland is het toegestaan om tot maximaal 13,5 meter hoogte de ramen te wassen middels dit systeem.
 • Bij telescoopglasbewassing uitgevoerd door Succes Schoonmaak wordt osmosewater gebruikt. Dit is gedemineraliseerd water. Dit betekent dat mineralen, maar ook zouten, kalk en bacteriën zijn verwijderd uit dit water. Het is erg belangrijk om met osmosewater te werken. Mineralen en dergelijke verdampen namelijk niet, en blijven na het wassen van uw glazen op de ruiten achter. Dit komt de resultaten niet ten goede.
 • Met een ladder gebeurde voorheen nog wel eens verschrikkelijke dingen, als er iemand van de ladder afviel bijvoorbeeld. Glasbewassing op ladders is daarom niet meer toegestaan. Dat is geen probleem, veiligheid gaat altijd voor. De telescoopglasbewassing is een geweldige oplossing. Wanneer er echter boven de 13,5 meter gewassen moet worden, dan zijn hoogwerkers cruciaal.
Kom in contact met Succes Schoonmaak

Specialisten in het wassen van uw glazen

Smerige ramen zijn niet prettig. Niet voor de uitstraling van uw pand, bedrijf of instelling. Ook voor de werknemers, klanten of gasten geven smerige ramen een vervelende indruk. De uitstraling van uw pand is representatief voor het imago. Ondermaatse glasbewassing kan daarom ook imagoschade achterlaten. Experts van Succes Schoonmaak zijn getraind om dit te allen tijden te voorkomen. Onze specialisten zijn in het bezit van een SVS diploma, en een VCA certificaat. Op deze manier is het resultaat altijd van hoge kwaliteit.

Maatwerk voor uw glazen, altijd succes!

Er zijn verschillende manieren en materialen die voor u wellicht het beste gebruikt kunnen worden. Bij Succes Schoonmaak is het altijd belangrijk dat u precies krijgt waar u naar op zoek bent. Daarom wordt er altijd eerst een risico inventarisatie gedaan. Vervolgens wordt glasbewassing uitgevoerd zoals u het nog niet eerder heeft gezien! Na afloop wordt het werk geëvalueerd, en zorgen we ervoor dat elke klant tevreden is. Voor succes in glasbewassing bent u bij Succes Schoonmaak aan het juiste adres, neem contact op!

glasbewassing bedrijf

Maak een afspraak met onze Sales Manager.
Natasja helpt u graag.

Uw contactpersoon: Natasja Middelkoop

Telefoon: 06-26302556

Of laat hieronder uw gegevens achter:

  Verwante schoonmaakdiensten

  Gevelreiniging en impregneren
  Graffiti verwijderen