Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen kan ontzettend lastig zijn. Graffiti of andere ongewenste muurschilderingen kunnen de uitstraling van uw pand zeer negatief beïnvloeden. Succes Schoonmaak verwijdert alle soorten graffiti en bekladding snel, professioneel en op milieuvriendelijke wijze. Graffiti verwijderen is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

Aanpak

Aan de hand van de ondergrond en het type graffiti bepalen we de reinigingsmethode. Per situatie bepalen we de beste methode. Daarbij hechten wij grote waarde aan het milieu. We werken uitsluitend met milieuvriendelijke middelen en opvangdoeken om te voorkomen dat de chemische verfdeeltjes in de grond terechtkomen. Graffiti verwijderen is de eerste stap, toekomstige kosten vermijden is stap twee. Na het verwijderen van de graffiti brengen wij een anti-graffiti coating aan op uw gevel. Deze coating zorgt ervoor dat graffiti in het vervolg sneller en gemakkelijker te verwijderen is.

Kom in contact met Succes Schoonmaak

Graffiti verwijderen op verschillende manieren

Per situatie is de methode dus verschillend. Over het algemeen onderscheiden we drie mogelijkheden voor het verwijderen van graffiti. Dit zijn stoomcleanen, stralen of met behulp van een reinigingsmiddel.

 • Graffiti verwijderen met ‘stralen’. Sommige bekladding is dermate hardnekkig dat er zwaarder geschut benodigd is. Stralen is een voorbeeld van dit zwaardere geschut. Het wordt ook wel zandstralen genoemd. Dit komt omdat er stukjes zand of fijne steentjes aan het water toegevoegd wordt. Dit water wordt vervolgens met hoge druk tegen het oppervlak aan gespoten. Dit is tevens een beruchte manier van het verwijderen van graffiti. Dit komt omdat personen met weinig ervaring niet goed weten hoe deze methode op een verantwoorde wijze uitgevoerd dient te worden. Dit kan door het gebruik van zand grote schade tot gevolg hebben. Specialisten weten wat ze aan het doen zijn, en zorgen ervoor dat het oppervlak zonder extra beschadiging weer schoon wordt.
 • Graffiti verwijderen met ‘stoomcleanen’. Dit is een van de makkelijkste manieren om graffiti te verwijderen. Bij het stoomcleanen wordt er gewerkt met kokend heet water. Dit water wordt verhit tot een temperatuur van wel 150 graden. Door dit water vervolgens met ontzettend hoge druk tegen de oppervlakte aan te spuiten lost de verf op. Ondanks dat dit een eenvoudige methode is, is het niet altijd de meest effectieve. Hardnekkige bekladding kan lastig worden weg gehaald middels deze methode.
 • Graffiti verwijderen met ‘reinigingsmiddel’. Stoomcleanen is vaak de beste optie voor vrij oppervlakkige bekladding. Wanneer echter meerdere lagen graffiti zijn aangebracht kan dit met stoomcleanen al gauw lastig te verwijderen zijn. In dit geval is het gebruiken van reinigingsmiddelen essentieel. Dit dient echter niet door amateurs uitgevoerd te worden. Dit kan schadelijk zijn voor het oppervlak, en kan zelfs onveilig zijn. De muur of gevel kan onherstelbaar beschadigd worden, laat dit dus altijd door een specialist doen.

Onze graffiti-specialisten

 • Zijn SVS gediplomeerd (SVS Graffitiverwijdering)
 • Zijn VCA-gecertificeerd
 • Werken met milieuvriendelijke middelen en opvangdoeken voor de verf
 • Evalueren elke opdracht met u (met voor- en nafoto’s)
 • Brengen indien gewenst ook anti-graffiti coating aan

Graffiti verwijderen met behulp van experts

Zelf graffiti verwijderen kan schadelijk zijn zowel voor u als voor het oppervlak wat u graag schoon wil hebben. Specialisten van Succes Schoonmaak gaan gestructureerd te werk en leveren optimaal resultaat. Daarnaast doen de specialisten dit op een zo efficiënt mogelijke manier. Alle specialisten van Succes Schoonmaak beschikken over een SVS diploma en een VCA certificaat. Als u een oppervlak onbeschadigd weer schoon wil hebben om imagoschade te voorkomen, bent u hier aan het juiste adres. Succes komt steeds dichterbij met Succes Schoonmaak, neem dus gauw contact op!

Maak een afspraak met onze Sales Manager.
Natasja helpt u graag.

Uw contactpersoon: Natasja Middelkoop

Telefoon: 06-26302556

Of laat hieronder uw gegevens achter:

  Verwante schoonmaakdiensten

  glasbewassing bedrijf
  Glasbewassing
  Gevelreiniging en impregneren