Dieptereiniging keukens

Waar met voedsel wordt gewerkt, ontstaat vervuiling. Door het intensieve gebruik van keukens in alle branches is goed hygiënisch onderhoud van groot belang. Alleen in een schone keuken kunt u op een veilige en verantwoorde manier met voedsel omgaan. Een periodieke dieptereiniging is daarom essentieel, omdat deze reiniging verder gaat dan de gewone schoonmaak. Het reguliere dagelijkse onderhoud is niet voldoende voor optimale hygiëne.

Vuil, vet en stof hechten zich onder en achter keukenapparatuur. Met een dieptereiniging kunnen we hier wel bij. Alle niet-permanente apparatuur wordt gedemonteerd en verplaatst. Apparaten worden zowel intern als extern gereinigd en gedesinfecteerd. We reinigen en desinfecteren ook wanden, vloeren, plafonds en zelfs achter de verwijderbare plinten.

We werken volgens het HACCP-systeem (Hazard Analysis and Critical Control Points), dat een voedselveiligheidssysteem is voor alle locaties waar met voedsel wordt gewerkt. Met een HACCP-certificaat toont u aan dat u voedselveiligheid voortdurend waarborgt. In de meeste gevallen verstrekt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit een vergunning om met voedsel te mogen werken, en daarvoor moet u voldoen aan de HACCP-regels. Deze regels schrijven periodieke dieptereiniging voor, wat aantoont dat u er alles aan doet om de voedselveiligheid te optimaliseren.

Grondige dieptereiniging

Bij een dieptereiniging wordt de gehele keuken gedemonteerd, van het keukenblok tot de frituurunits, en van ovens tot de afzuigkap. Op deze manier kunnen we zelfs de minder voor de hand liggende plekken bereiken. Vloeibaar vet en water kunnen namelijk op plaatsen belanden waar je het niet direct ziet. Wanneer stof en etensresten zich ophopen, ontstaat er een ideale voedingsbodem voor schimmels, bacteriën en ongedierte. Daarnaast pakken we specifieke vervuiling aan, zoals koolaanslag op bakplaten en de warmtespiralen van frituurunits. We reinigen apparatuur en werkbanken zowel van binnen als van buiten. Bovendien verwijderen we stof van de motoren van koelingen, waardoor deze een langere levensduur hebben en optimaal functioneren.

Onze vakkundige specialisten werken altijd op momenten waarop uw keuken niet in gebruik is. Dit gebeurt meestal ‘s avonds, ‘s nachts, of op dagen wanneer uw keuken gesloten is.

Kom in contact met Succes Schoonmaak

Onze dieptereiniging specialisten:

 • Werken altijd in een team van minimaal 2
 • Zijn VCA-gecertificeerd
 • Kennen de regels van HACCP
 • Zijn dag en nacht beschikbaar
 • Extra werkzaamheden als opnieuw kitten mogelijk

Maak een afspraak met onze Sales Manager.
Natasja helpt u graag.

Uw contactpersoon: Natasja Middelkoop

Telefoon: 06-26302556

Of laat hieronder uw gegevens achter:

  Verwante schoonmaakdiensten

  Dieptereiniging Sanitair
  Reiniging op hoogte