Over Succes Schoonmaak

Succes Schoonmaak startte in 1963 als eenmanszaak en groeide in de jaren daarna uit tot 1 van de grootste en meest toonaangevende regionale schoonmaakbedrijven van Nederland. De basis voor het succes van Succes is de no-nonsense houding (mouwen opstropen en ervoor gaan) en de oprechte aandacht voor haar schoonmaakmedewerkers. Iedereen kent elkaar bij Succes en staat voor elkaar klaar. Het fundament hiervoor zijn de familiebanden die onze organisatie kenmerken. Van vader op zoon of vader op dochter in onze organisatie werkt nog dagelijks de volgende generatie aan de toekomst.

Klik hier voor de tijdlijn van onze mooie geschiedenis.

Organisatie

Missie:
Wij zorgen voor een schonere en mooiere wereld door het aanbieden van de meest prettige, schone en inspirerende werk- en leefomgeving voor onze medewerkers, klanten en samenleving.

Visie:
Samen zorgen voor een schonere en mooiere wereld!

Kernwaarden - de zes van Succes
1. Onze medewerkers zijn ons grootste goed
We respecteren, waarderen, motiveren en inspireren onze medewerkers.
2. Onze klanten staan centraal in alles wat we doen
Klanttevredenheid is ons bestaansrecht.
3. Wij creëren WOW-momenten
Onze focus ligt op het overtreffen van verwachtingen.
4. Wij werken succesvol samen
Schouder aan schouder in een aanmoedigingscultuur.
5. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid
Het geluk en gezondheid van onze medewerkers is de kern van Succes!
6. Wij dragen bij aan de maatschappij
Een mooiere wereld begint bij onszelf!

Medewerkers

Schoonmaken is teamwork. Samen werken én samenwerken. Als Volendams familiebedrijf weten wij als geen ander dat je samen pas echt sterk staat. Wij zijn groot geworden door hard te werken. Dit is de Volendamse mentaliteit die onze organisatie nog steeds kenmerkt: de mouwen opstropen en gaan.

Dagelijks gaan ruim 500 bevlogen schoonmaakmedewerkers op pad om bij u op locatie optimale kwaliteit te realiseren. Van schoonmaakmedewerker tot directeur, van vloerspecialist tot objectleider: Succes zorgt goed voor al haar medewerkers. Dit leidt tot enthousiaste en betrokken medewerkers die hun werkzaamheden met plezier uitvoeren en dat vinden wij belangrijk.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Een schonere en mooiere wereld betekent voor ons aandacht hebben voor mens, milieu en omgeving.

Mens:

De van oorsprong éénmanszaak Succes is uitgegroeid tot één van de grootse regionale schoonmaakbedrijven. Momenteel hebben wij ruim 500 bevlogen schoonmaakmedewerkers in dienst. Enthousiaste en betrokken medewerkers die hun werkzaamheden met plezier uitvoeren en dat vinden wij belangrijk. Wij geloven dat onze mensen het verschil maken. Daarom staat het belang van hun duurzame inzetbaarheid voorop. Wij besteden aandacht aan de fysieke en mentale gezondheid van onze medewerkers met ons Welzijn+ menu. Dit menu bestaat uit: budgetcoaching, vitaliteitsprogramma’s en ons Sociaal Fonds voor hulp bij financiële tegenslagen.

Milieu:

Onze inkoopprocessen zijn altijd circulair, klimaatbewust en innovatiegericht. U ziet dit ook dagelijks terug. Zo zijn al onze producten voorzien van het Ecolabel. We kiezen waar mogelijk voor cradle-to-cradle materialen en reduceren water-, chemicaliën- en papierverbruik.

Duurzaam betekent ook papierloos werken. Daarbij past digitalisering goed in onze toekomstvisie. We werken via de Facility App met een digitaal dashoard dat het proces 24/7 digitaal inzichtelijk maakt voor u en ons.

Omgeving:

Daar achter die dijk schrijft men geschiedenis in muziek, sport én als ondernemers! Succes Schoonmaak draagt als maatschappelijk verantwoord ondernemer graag bij aan toekomst en talent. Wij zijn sinds jaar en dag topsponsor van voetbalclub FC Volendam en hoofdsponsor van veelvuldig landskampioen handbalvereniging KRAS/Volendam. Tevens ondersteunen wij veel lokale sportvereniging, waaronder de amateurclub RKAV Volendam, turnvereniging Mauritius, tennisvereniging Dijkzicht, wielervereniging Volendam en tourclub Volendam en daarnaast nog diverse lokale topsporttalenten. Ook op cultureel gebied dragen wij ons steentje bij, met onder andere het project Glashelder (alcoholontmoediging jeugd) en het ondersteunen van lokale toneel en dansgroepen.