Slide Sinds 1963 Lees verder

Over Succes Schoonmaak

Succes Schoonmaak startte in 1963 als eenmanszaak en groeide in de jaren daarna uit tot 1 van de grootste en meest toonaangevende regionale schoonmaakbedrijven van Nederland. De basis voor het succes van Succes is de no-nonsense houding (mouwen opstropen en ervoor gaan) en de oprechte aandacht voor haar schoonmaakmedewerkers. Iedereen kent elkaar bij Succes en staat voor elkaar klaar. Het fundament hiervoor zijn de familiebanden die onze organisatie kenmerken. Van vader op zoon of vader op dochter in onze organisatie werkt nog dagelijks de volgende generatie aan de toekomst.

Organisatie

Missie:
Wij zorgen voor een schonere en mooiere wereld door het aanbieden van de meest prettige, schone en inspirerende werk- en leefomgeving voor onze medewerkers, klanten en samenleving.

Visie:
Samen zorgen voor een schonere en mooiere wereld!

Kernwaarden:

 • Onze medewerkers zijn ons meest waardevolle bezit
  We respecteren, waarderen, motiveren en inspireren onze medewerkers
 • Onze klanten staan centraal in alles wat we doen
  Klanttevredenheid is ons bestaansrecht
 • Wij creëren WOW-momenten
  Onze focus ligt op het overtreffen van verwachtingen
 • Wij werken succesvol samen
  Wij werken schouder aan schouder in een open feedbackcultuur
 • Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid
  Het geluk en gezondheid van onze medewerkers is de kern van Succes!
 • Wij dragen bij aan de maatschappij
  Een mooiere wereld begint bij onszelf!

Medewerkers

Schoonmaken is teamwork. Samen werken maar ook samenwerken. Als Volendams familiebedrijf weten wij als geen ander dat je samen pas echt sterk staat. Wij zijn groot geworden door hard te werken Dit is de Volendamse mentaliteit die onze organisatie nog steeds kenmerkt: de mouwen opstropen en gaan.

Dagelijks gaan ruim 500 bevlogen schoonmaakmedewerkers op pad om bij u op locatie optimale kwaliteit te realiseren. Van schoonmaakmedewerker tot directeur, van vloerspecialist tot objectleider: Succes zorgt goed voor al haar medewerkers. Dit leidt tot enthousiaste en betrokken medewerkers die hun werkzaamheden met plezier uitvoeren en dat vinden wij belangrijk.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Een schonere en mooiere wereld betekent voor ons aandacht hebben voor mens, milieu en omgeving.

Mens:

De van oorsprong éénmanszaak Succes is uitgegroeid tot één van de grootse regionale schoonmaakbedrijven. Momenteel hebben wij ruim 500 bevlogen schoonmaak in dienst. Enthousiaste en betrokken medewerkers die hun werkzaamheden met plezier uitvoeren en dat vinden wij belangrijk. Wij geloven dat onze mensen het verschil maken. Daarom staat het belang van hun duurzame inzetbaarheid voorop. Wij besteden aandacht aan de fysieke en mentale gezondheid van onze medewerkersmet ons Welzijn+ menu. Dit menu bestaat uit: budgetcoaching, vitaliteitsprogramma’s en ons Sociaal Fonds.

Milieu:

Onze inkoopprocessen zijn altijd circulair, klimaatbewust en innovatiegericht. U ziet dit ook dagelijks terug. Zo zijn al onze producten voorzien van het Ecolabel. We kiezen waar mogelijk voor cradle-to-cradle materialen en reduceren water-, chemicaliën- en papierverbruik.

Duurzaam betekent ook papierloos werken. Daarbij past digitalisering goed in onze toekomstvisie. We werken met de Facility App een digitaal dashoard dat het proces 24/7 digitaal inzichtelijk maakt voor u en ons.

Omgeving:

Daar achter die dijk schrijft men geschiedenis in muziek, sport en als ondernemers! Succes Schoonmaak draagt als maatschappelijke verantwoord ondernemer graag bij aan toekomst & talent. Wij zijn dan ook trotse sponsor van lokale sportverenigingen als:
HV Kras/Volendam, RKAV Volendam en Wielervereniging Volendam.