Schoonmaakbedrijf Oegstgeest?

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Oegstgeest? Dan bent u bij Succes Schoonmaak aan het juiste adres! Wij zijn al sinds 1963 een betrokken, vakkundige en betrouwbare partner in het schoonmaken. Samen met onze enthousiaste en opgeleide schoonmaakmedewerkers zijn wij één van de meest toonaangevende schoonmaakbedrijven van Nederland. Wij zijn door MT/Sprout eind 2020 uitgeroepen tot nummer 1 schoonmaakbedrijf van Nederland. MT/Sprout vraagt jaarlijks duizenden zakelijke beslissers met welke dienstverleners ze graag zaken doen. De bedrijven worden beoordeeld op klantgerichtheid, productleiderschap, excellente uitvoering en vragen om een Net Promoter Score (NPS).

Wat biedt ons schoonmaakbedrijf aan in Oegstgeest?

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen de dagelijkse schoonmaak; wij bieden ook specialistische diensten aan zoals: Glasbewassing, graffiti verwijderen, gevelreiniging, gevel impregneren en zonnepanelen reiniging. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor uw volledige inrichting van de hygiëne voorzieningen. Voor de standaard, dagelijkse periodieke schoonmaak kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen! Dit doen we ook voor tal van bedrijven in de regio van Oegstgeest.

 

Succes Schoonmaak kenmerkt zich door de Volendammer mentaliteit van mouwen opstropen, vakwerk en kwaliteit leveren. Deze mentaliteit geven wij door aan onze medewerkers wanneer zij ons familiebedrijf komen werken. Wij garanderen u een hoogwaardige schoonmaakkwaliteit met de focus op een veilige, frisse en gezonde werk-, leer- of leefomgeving; voor u, uw medewerkers of uw bezoekers.

Schoonmaakbedrijf Oegstgeest

Ons schoonmaakbedrijf betekent voor u:

  • Korte lijnen en transparante communicatie
  • Vakopgeleide schoonmaakmedewerkers
  • Wij overtreffen uw verwachtingen
  • Kwaliteit staat altijd voorop
  • Al meer dan 55 jaar ervaring in schoonmaken
  • Wij ontzorgen u volledig

Waar maakt ons schoonmaakbedrijf schoon in Oegstgeest?

Wij hebben talloze klanten in Oegstgeest, dit zijn onder andere; kantoren, onderwijsinstellingen, industriële locaties, ziekenhuizen, winkels, vakantieparken, en alles daaromheen. Ook in de sector openbaar vervoer durven wij ons expert te noemen, met meer dan 50 jaar ervaring in de reiniging van treinen, stations, trams, metro’s, haltes en bussen.

Contact opnemen

Heeft u interesse in een schoonmaakbedrijf in Oegstgeest met meer dan 50 jaar ervaring? Neem dan vrijblijvend contact op met Succes Schoonmaak via onderstaand contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk bij u terug komen.

Afspraak Inplanen met Edwin

Natasja, manager van Succes Schoonmaak, helpt u graag.

 

Uw contactpersoon: Natasja Middelkoop

Telefoon: 06-26302556

Of laat hieronder uw gegevens achter: