Gevelreiniging Bergen

Gevelreiniging nodig in Bergen? Dan moet je bij Succes Schoonmaak zijn! De gevel, de eerste indruk van uw pand. Met een gereinigde en stralende gevel onderscheidt u zich in de straat. Van monumentale locaties tot nieuwbouw: geen steen is hetzelfde. Succes Schoonmaak stemt de aanpak daarom volledig af op het type gevel. Door de gevel van het pand met regelmaat te reinigen verlengt u de levensduur van het pand.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op om uw gevels te laten reinigen maken in de regio Bergen!

Kom in contact met Succes Schoonmaak

In deze video zien we Succes Specialistische Diensten een gevel reinigen bij het tijdelijke kantoorpand van HSB Bouw. Het resultaat is een schone en frisse gevel.

Voor Kras Recycling in Volendam maken wij de gevel altijd weer brandschoon en is de aanblik vanuit de straat weer mooi en fris.

Gevelreiniging in Bergen: Waarom Succes Schoonmaak?

Wij van Succes Schoonmaak zijn een professioneel schoonmaakbedrijf en al meer dan 50 jaar een begrip in heel Nederland. Diverse klanten gingen u al voor vanwege ons professionele schoonmaakwerk en volledige ontzorging. Naast gevelreiniging met hoge druk, adviseren wij in veel gevallen ook het impregneren of hydrofoberen (met een waterafstotend middel het behandelen) van de gevel. Beplating en kozijnen conserveren we met (semi)permanente coatings. Door zo’n transparante beschermlaag aan te brengen, beschermen we de gevel tegen weersinvloeden en maken we de gevel vuil- en waterafstotend.

Onze gevelreiniging specialisten kunnen u in Bergen ontzorgen met:

 • Graffitiverwijdering (incl. coating)
 • Voegwerk vernieuwen
 • Technisch reinigen
 • Stralen
 • Aanbrengen van vochtwerende laag (hydrofoberen)
 • Bewerken van schilderwerk (coaten)

Onze gevelreiniging specialist bezoekt uw pand en brengt de eigenschappen en de huidige kwaliteit van de gevel in kaart. Hierna ontvangt u van ons een plan en prijs op maat.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op om in de regio Bergen uw gevelreiniging aan ons over te laten.

Maak een afspraak met onze Sales Manager.
Natasja helpt u graag.

Uw contactpersoon: Natasja Middelkoop

Telefoon: 06-26302556

Of laat hieronder uw gegevens achter:

  Verwante Succes Specialistische-diensten

  Graffiti verwijderen
  glasbewassing bedrijf
  Glasbewassing