Schoonmaak

Uw medewerkers werken met meer plezier en zijn productiever in een schone werk- en leefomgeving. Daar dragen wij graag aan bij. Schoon betekent voor ons:

  • Een opgeruimde omgeving. Vrij van rommel, dit zorgt voor afleiding;
  • Een schone en frisse omgeving. Vrij van viezigheid, dit kan immers leiden tot een onhygiënische omgeving;
  • Een frisse en schone geurbeleving. Vrij van stank, een frisse geur beïnvloedt de beleving in positieve zin. 

 

Succes Schoonmaak kenmerkt zich door de Volendammer mentaliteit van mouwen opstropen, vakwerk en kwaliteit leveren. Deze mentaliteit geven wij door aan onze medewerkers wanneer zij komen werken voor ons familiebedrijf. Wij garanderen u een hoogwaardige schoonmaakkwaliteit met de focus op een veilige, frisse en gezonde werk-, leer- of leefomgeving; voor u, uw medewerkers of uw bezoekers.

U kiest zelf welke schoonmaakwijze het beste bij u past.

Wij maken al 12 jaar het grote kantoorpand van Bouwinvest schoon. In deze video vertelt Regiomanager Abbas Kiran over het werk bij Bouwinvest, ook vertelt medewerker Souad over haar werk bij Succes Schoonmaak. Abbas is trots op zijn team en deze tevreden klant. 

Banner-Stofzuigen

Dagschoonmaak

Bij deze werkwijze zijn wij op de dag aanwezig, uw pandgebruikers zien de schoonmaakmedewerkers. Dagschoonmaak is zeer geschikt voor omgevingen waar het zichtbaar zijn bijdraagt aan een positieve beleving en waar de werkzaamheden niet storend zijn. Dagschoonmaak heeft als voordeel dat de aanwezige schoonmaakmedewerkers flexibel omgaan met de waan van de dag en u van extra services, als gereedmaken van vergaderzalen, kunnen voorzien. Dit betekent dat dagschoonmaak vaak gecombineerd wordt met resultaatgerichte schoonmaak.

Resultaatgerichte schoonmaak

Bij deze methode werkt de schoonmaakmedewerker op basis van het met u afgesproken kwaliteitsresultaat. Er is in het programma altijd ruimte voor flexibiliteit, zodat de schoonmaakmedewerker kan meebewegen met uw organisatie, uw wensen en de waan van de dag. Het resultaat is uiteraard tevredenheid van u, positieve resultaten op de kwaliteitsmetingen en een blij medewerker, bezoeker of gast van uw locatie.

Schoonmaak-Ziekenhuis
Schoonmaken-Trap

Inspanningsgerichte schoonmaak

Schoonmaak volgens een vast rooster aan de hand van een in samenspraak met u opgestelde taakkaart. Denkt u aan op maandag, woensdag en vrijdag stofzuigen. Zo weet u en onze schoonmaakmedewerkers elke dag precies welke schoonmaaktaken er die dag op het programma staan.

Data gedreven schoonmaken

Data is het uitgangspunt om onze dienstverlening en activiteiten continu bij en aan te sturen. Data sturen zelfs onze materialen en middelen: met een mop waarin een sensor aangeeft wanneer deze aan vervanging toe is. Of de prullenbak meldt vol te zijn door een signaal naar de onze digitale app te sturen. De app biedt voor zowel onze schoonmaakmedewerkers als voor u als klant heel veel voordelen. Hieronder een aantal voordelen op een rijtje.

Schoonmaak on demand

Minder werknemers, minder tijd. Efficiënt reinigen van doelgebieden

Realtime logboek

Realtime feedback over schoonmaaktaken. Deze komen direct bij de schoonmaakmedewerkers terecht.

Realtime klachten afhandeling

Direct melden en afhandelen van klachten.

Documentmanager

24/7 toegang tot alle relevante documents in de Cloud.

Tijd en aanwezigheid

Realtime, tijd- en aanwezigheidsregistratie in de cloud

Formulieren module

Digitaliseer uw checklists, vragenlijsten en formulieren in enkele minuten

Schoonmaak van Succes betekent voor u:

  • Korte lijnen en transparante communicatie
  • Vakopgeleide schoonmaakmedewerkers
  • Wij overtreffen uw verwachtingen
  • Kwaliteit staat altijd voorop
  • Al meer dan 55 jaar ervaring in schoonmaken
  • Wij ontzorgen u volledig
Afspraak Inplanen met Edwin

Maak een afspraak met onze Sales Manager.
Natasja helpt u graag.

Uw contactpersoon: Natasja Middelkoop

Telefoon: 06-26302556

Of laat hieronder uw gegevens achter: