Gevelreiniging en impregneren

De gevel, de eerste indruk van uw pand. Met een schone en stralende gevel onderscheidt u zich in de straat. Van monumentale locaties tot nieuwbouw: geen steen is hetzelfde. Succes Schoonmaak stemt de aanpak daarom volledig af op het type gevel. Door de gevel van het pand met regelmaat te reinigen verlengt u de levensduur van het pand.

Naast gevelreiniging met hoge druk, stoom of (zand)stralen, adviseren wij in veel gevallen ook het impregneren of hydrofoberen (met een waterafstotend middel het behandelen) van de gevel. Beplating en kozijnen conserveren we met (semi)permanente coatings. Door zo’n transparante beschermlaag aan te brengen, beschermen we de gevel tegen weersinvloeden en maken we de gevel vuil- en waterafstotend.

Onze specialist bezoekt uw pand en brengt eigenschappen en de huidige kwaliteit van de gevel in kaart. Hierna ontvangt u van ons een plan en prijs op maat. Wilt u weten hoe wij uw pand laten stralen?

Kom in contact met Succes Schoonmaak

In deze video zien we Succes Multi Cleaning een gevel reinigen bij het tijdelijke kantoorpand van HSB Bouw. Het resultaat is een schone en frisse gevel.

Voor Kras Recycling in Volendam maken wij de gevel altijd weer brandschoon en is de aanblik vanuit de straat weer mooi en fris.

Onze gevelreiniging specialisten:

 • Graffitiverwijdering (incl. coating)
 • Voegwerk vernieuwen
 • Technisch reinigen
 • Stralen
 • Aanbrengen van vochtwerende laag (hydrofoberen)
 • Bewerken van schilderwerk (coaten)

Maak een afspraak met onze Sales Manager.
Natasja helpt u graag.

Uw contactpersoon: Natasja Middelkoop

Telefoon: 06-26302556

Of laat hieronder uw gegevens achter:

  Verwante Multi Cleaning-diensten

  Graffiti verwijderen
  glasbewassing bedrijf
  Glasbewassing