Goed nieuws! Succes heeft de Safety Culture Ladder (in Nederland bekend als “de Veiligheidsladder”) behaald. Dit is een beoordelingsmethode om het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn bij bedrijven te meten met als doel: het aantal onveilige situaties terug te dringen. In onze branche waar veel op hoogte en op bijzondere objecten wordt gewerkt, is dit ontzettend belangrijk.

In tegenstelling tot andere schema’s wordt bij de Safety Culture Ladder de audit niet op basis van documenten beoordeeld, maar worden er door NCI Certificering veel gesprekken gevoerd met betrokkenen. Binnen onze organisatie zijn er veel medewerkers geïnterviewd, zijn er projecten te bezocht en rondgangen gevoerd. Zo toetst NCI het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn binnen de organisatie.

We zijn super trots op de inzet van al onze medewerkers.  Ook werd er binnen het team een prijs uitgereikt aan degene die de beste slogan kon bedenken voor de veiligheidsladder van Succes!

De prijs werd gewonnen door collega Teun van Onzen. De slogan van Teun luidde: 𝗩𝗲𝗶𝗹𝗶𝗴 𝘀𝗰𝗵𝗼𝗼𝗻 𝗶𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗦𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀 𝗵𝗲𝗲𝗹 𝗴𝗲𝘄𝗼𝗼𝗻! Wij sluiten ons volledig aan bij Teun.