Al sinds de jaren ’80 is Succes Schoonmaak trouwe sponsor van FC Volendam.

Met een hart dat klopt voor Volendam, heeft Succes Schoonmaak altijd geloofd in het belang van het ondersteunen van lokale initiatieven op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. Het sponsoren van FC Volendam is niet alleen een manier om de club te steunen, maar ook om een bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap.

Voor ons is de kracht van Volendam gebaseerd op samenwerking en solidariteit. Het idee dat door samen te werken, zowel op het veld als daarbuiten, prachtige dingen bereikt kunnen worden, drijft ons voort. FC Volendam, samen met handbalvereniging HV KRAS/Volendam, worden voor ons beschouwd als de hoekstenen van onze Volendammer samenleving, en wij zijn er trots op om hen te ondersteunen.

Onlangs hebben we onze toewijding aan FC Volendam opnieuw laten zien door onze overeenkomst te verlengen. Deze hernieuwde samenwerking is een bevestiging van de sterke band tussen Succes Schoonmaak en FC Volendam, en onderstreept het belang dat we waarde hechten aan het ondersteunen van de lokale gemeenschap. Daar dragen wij graag aan bij!