Maak kennis met Henriette, Petra en Marit!

Petra, met een jaar ervaring, heeft haar sporen verdiend bij Succes Schoonmaak, terwijl Henriette al bijna drie jaar haar enthousiasme deelt sinds de begindagen van Landal. En dan hebben we Marit, die in juli haar tweede jaar bij het team viert. Haar reis begon toen ze op de Martin Luther Kingschool zat en zij stage mocht lopen bij Succes Schoonmaak, waar ze verliefd werd op het schoonmaakvak – een passie die ze deelt met haar moeder, Petra.

Petra heeft ruim 40 jaar geleden, op 15-jarige leeftijd, ook bij Succes Schoonmaak gewerkt, in goed gezelschap van vriendinnen. Ze waardeert de samenwerking en het teamgevoel nog steeds enorm.

Henriette deelt dit gevoel en benadrukt de vrijheid die het werk biedt, bijvoorbeeld voor moeders, die onder de schooltijden van hun kinderen kunnen werken.

Marit voegt toe dat werken bij Succes Schoonmaak niet alleen gaat om het schoonmaken, maar ook om het contact met mensen: het delen van een glimlach, het maken van een praatje, en het helpen van gasten op het park. De warmte van het team en de samenwerking met anderen, zoals met objectleidster Alice en met Patrick en Ingrid van de receptie, maken de werkomgeving echt bijzonder.

Het is niet zomaar een baan; het is een baan gevuld met lachen en een gezonde dosis werkplezier. Bij Succes Schoonmaak draait alles om een goed geregeld team, een helder doel en een fijne sfeer. Welkom bij het team, waar elke dag een kans biedt om te groeien en te genieten van wat je doet.