Patrick

“Mijn naam is Patrick van Leuveren, 48 jaar, parkmanager bij Landal Volendam. Ik ben hier begonnen in augustus 2022. Ik heb zelf al heel wat jaren in de sport en recreatie gezeten, dus eigenlijk wel heel veel contact gehad met gasten. Het was eigenlijk een hele mooie nieuwe uitdaging om bij Landal te komen werken. Parkmanager, zeker op zo’n klein park, houdt in dat je eigenlijk alles bent: technische dienst, balie, aanspreekpunt, je bent bezig met bestellingen en alles wat er nog meer bij komt kijken. Die diversiteit maakt het ook wel weer erg leuk.

Het team hier bestaat uit Ingrid en mij en onze technische man, Jan. Hij werkt hier iedere maandag en vrijdag. Ook beschouwen we alle mensen uit het team van Succes als collega’s, omdat we het met z’n allen doen. Het team van Succes bestaat uit Alice en 9 meiden. We zijn super blij met hen, omdat ze al wat langer hier werken en we direct contact met hen hebben. Zij kennen ons en wij kennen hen. We beschouwen elkaar écht als collega’s. Zo regelen we bijvoorbeeld ook een leuk kerstpakketje voor hen. We zijn gewoon 1 team.”

Ingrid

“Mijn naam is Ingrid, ik werk hier net als Patrick ook sinds augustus 2022. Ik werk op de wisseldagen en om de week op zaterdag. Ik zit vooral bij de balie en houd me bezig met de voorbereidende werkzaamheden en regel zaken als Patrick er niet is. Van oorsprong kom ik uit toerisme. Ik heb 16 jaar bij de KLM gewerkt en de laatste 20 jaar heb ik als HR-manager bij een opleidingsbedrijf gewerkt. Sinds 2018 ben ik ook voor mezelf werkzaam als therapeut, waarbij ik mensen help zichzelf in hun kracht te zetten. Dat doe ik nu in combinatie met mijn werk bij Landal Volendam. Dat gaat erg goed. We zitten over het algemeen het hele jaar volgeboekt, dus we hebben onze handen vol. We hebben een leuk team samen met de dames van Succes en we hebben veel lol. Ook met objectleidster Alice zitten we goed op één lijn, wat ontzettend belangrijk is om goed te functioneren.”

Patrick

“De dames van Succes zijn echt toppers. We zijn super blij met hen. Zeker in de wereld van de schoonmaak is het op veel plekken gewoon ‘drama’, dat horen we ook van collega parken. Maar wij hoeven ons daar gelukkig niet in te vinden. We hebben het goed getroffen met Succes!”