SCHOONMAKER VAN HET JAAR 2023: FRITS BRONSTIJN VAN SUCCES SCHOONMAAK!

En de winnaar is… onze Frits Bronstijn! De andere twee sterke kandidaten waren Marcel Looze van EW Facility Services en Chantal van Lieshout van Schoonmaakbedrijf Succlean. Op 20 september 2023, in het Fulcotheater in IJsselstein, werd Frits de Schoonmaker van het Jaar 2023. Hij ontving de gouden wisselbeker van Antonio Almeida, die in 2022 de Schoonmaker van het Jaar was.

Frits liet niet alleen zien dat hij een expert is in schoonmaken, maar hij heeft ook een diepe passie voor zijn werk. “Ik vind mijn werk geweldig,” zei Frits enthousiast. Hij is altijd bereid om te helpen en werkt onvermoeibaar. Zijn leidinggevende, Frank Jonker, moet soms tegen hem zeggen dat hij rustiger aan moet doen, anders zou hij zichzelf voorbijrennen. De jury prees Frits voor zijn toewijding en kennis. Ze merkten op dat zijn werkbus er altijd tiptop uitziet en dat hij zelfs een foto van zijn bus op zijn t-shirt heeft staan. Hij is trots op zijn werk.

Frits is niet alleen betrokken bij zijn werk, maar ook bij zijn familie. Hij zorgt voor zijn vader als mantelzorger. En in zijn vrije tijd heeft hij een radiostation waarmee hij op zaterdagochtend Nederlandstalige muziek draait en de luisteraars blij maakt.

Alle finalisten, de stralende schoonmaakSTERREN, zijn bekroond en beloond met prachtige prijzen. Hun familie, collega’s, werkgever en opdrachtgevers genoten van een grandioos en onvergetelijk feest met veel aandacht, heel veel waardering en nog meer respect. De schoonmakers verdienen het!