Slide Uw hygiëne, onze zorg Lees verder

Hygiëne Services

U weet zelf ook als geen ander; een schoon en fris sanitair, voorzien van goede, kwalitatieve sanitaire supplies dragen bij aan de totale beleving van uw medewerkers en gasten. Bij Succes Schoonmaak bent u van zeepdispensers tot luchtverfrissers en van toiletpapier tot complete hygiëne concepten aan het juiste adres. Wij nemen deze zorg volledig voor u uit handen, en vaak nog kostenbesparend ook! Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen:

Toiletpapierdispenser

Toiletpapier en papierdispensers

Voor het toiletpapier kiezen wij altijd een product voorzien van het Ecolabel. Wij voeren de lijnen SCA en North Shore. Dispensers bieden wij aan op basis van bruikleen en inhuur. U kiest bijvoorbeeld voor een fullservice inhuurarrangement, waarbij verbruik van het toiletpapier is ingecalculeerd. U ontvangt dan 4x per jaar vaste facturen, wij garanderen dat de voorraad altijd op orde is en u wordt volledig ontzorgd.

Handdoekpapier en papierdispensers

Of u nu kiest voor papierdispensers, katoenen handdoekrollen of handdrogers (blowers) ook hier is onze keuze altijd duurzaam en naar Europees Ecolabel. Gevoerde lijn is SCA en North Shore. U heeft ook hier de keuze uit bruikleen of inhuur, zo kiest u voor wat het beste bij uw organisatie past.

Papierdispenser
Zeepdispenser

Handzeep en zeepdispensers

Handdesinfectie is (momenteel) uiterst belangrijk. Naast reguliere zeep- en foamdispensers en de vulling bieden wij ook handdesinfectiemiddelen met CTGB nummer (wettelijke goedkeuring).

Luchtverfrissing en geurneutralisatie

Een fris ruikend toilet dat is ons streven, wij bieden u hiervoor de geurlijn van Vect-air aan. Deze lijn werkt op luchtverplaatsing wat betekent dat er geen netstroom of batterijen nodig zijn. De geurbalk is 60 dagen actief en dient dan gewisseld te worden, zo kunt u voor het verrassend en verfrissende effect de geur aanpassen op de seizoenen. Zowel de verpakking als de geurbalk zijn 100% recyclebaar. Onaangename geuren gaan we tegen of verwijderen wij zelfs door toepassing van urinekristallen.

Luchtverfrisser
Hygiënebox

Dames hygiëneboxen

We plaatsen deze boxen in overleg met u, uiteraard heeft u de keuze uit diverse modellen. Op basis van uw locatie, het aantal (vrouwelijke) medewerkers en aantal toiletten wisselen wij de binnenbox om de 2 tot 4 weken. Om de geur prettig te houden werken wij met plantaardige extracten en niet met chemicaliën.

Toiletborstelgarnituur

Wit, zwart, RVS? Een hangende of staande houder? U kiest zelf hoe u deze sanitaire benodigdheden samenstelt. Ook voor deze dienst bieden wij zowel koop, lease als fullservice contracten aan. Zo wordt in een fullservice contract jaarlijks de borstelkop vervangen.

Maak een afspraak met onze Sales Manager.
Edwin helpt u graag.

Uw contactpersoon: Edwin van den Broek

Telefoon: 0299-392000

Of laat hieronder uw gegevens achter: