Hygiëne Services

U weet zelf ook als geen ander; een schoon en fris sanitair, voorzien van goede, kwalitatieve sanitaire supplies dragen bij aan de totale beleving van uw medewerkers en gasten. Bij Succes Schoonmaak bent u verzekerd van complete sanitaire hygiënevoorzieningen en schoonloopzones. Uiteraard bent u ook aan het juiste adres voor zeepdispensers, luchtverfrissers, toiletpapier etc. Wij nemen deze zorg volledig voor u uit handen, en vaak nog kostenbesparend ook! Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze Sales Manager Edwin
Hygiëne services Succes Schoonmaak
Toiletpapier en Paperdispensers Succes Schoonmaak 1

Toiletpapier en papierdispensers

Voor het toiletpapier kiezen wij altijd een product voorzien van het Ecolabel. Wij voeren de lijnen van diverse toonaangevende Europese merken. We hebben dispensers op basis van bruikleen, koop- of full services. U ontvangt op een aantal vaste momenten uw facturen. Wij garanderen dat de voorraad altijd op orde is en u wordt volledig ontzorgd.

Neem contact op met onze Sales Manager Edwin

Handdoekpapier en papierdispensers

Of u nu kiest voor papierdispensers, katoenen handdoekrollen of handdrogers (blowers) ook hier is onze keuze altijd duurzaam en naar Europees Ecolabel. We voeren lijnen van diverse toonaangevende merken. U heeft ook hier de keuze uit bruikleen of inhuur, zo kiest u voor wat het beste bij uw organisatie past.

Neem contact op met onze Sales Manager Edwin
Handdoekpapier en papierdispensers Succes Schoonmaak 1
Handzeep en zeepdispensers Succes Schoonmaak

Handzeep en zeepdispensers

Handdesinfectie is (momenteel) uiterst belangrijk. Naast reguliere zeep- en foamdispensers en de vulling bieden wij ook handdesinfectiemiddelen met CTGB nummer (wettelijke goedkeuring).

Neem contact op met onze Sales Manager Edwin

Luchtverfrissing en geurneutralisatie

Een fris ruikend toilet, dat is ons streven! Wij bieden u hiervoor de geurlijn van Vect-air aan. Deze lijn werkt op luchtverplaatsing wat betekent dat er geen netstroom of batterijen nodig zijn. Het geurpatroon is 60 dagen actief en wordt dan gewisseld. Zo kunt u voor het verrassend en verfrissende effect de geur aanpassen op de seizoenen. Zowel de verpakking als het geurpatroon zijn 100% recyclebaar. Onaangename geuren in het toilet zelf gaan we tegen door toepassing van een ecologische sanitairreiniger met urinekristallen die die urinestank verwijdert.

Neem contact op met onze Sales Manager Edwin
Luchtverfrissing en geurneutralisatie Succes Schoonmaak
Dameshygiëneboxen Succes Schoonmaak

Dames hygiëneboxen

We plaatsen deze boxen in overleg met u, uiteraard heeft u de keuze uit diverse modellen. Op basis van uw locatie, het aantal (vrouwelijke) medewerkers en aantal toiletten wisselen wij de binnenbox om de 2 tot 4 weken. Om de geur prettig te houden werken wij met plantaardige extracten en niet met chemicaliën.

Neem contact op met onze Sales Manager Edwin

Toiletborstelgarnituur

Wit, zwart, RVS? Een hangende of staande houder? U kiest zelf hoe u deze sanitaire benodigdheden samenstelt. Ook voor deze dienst bieden wij zowel koop, lease als fullservice contracten aan. Zo wordt in een fullservice contract jaarlijks de borstelkop vervangen. Daarnaast bieden we ook zelfreinigende toiletborstelgarnituren en sanitairreiniging, op basis van enzymen, die de borstelkop schoonhoudt.

Neem contact op met onze Sales Manager Edwin
Toiletborstelgarnituur

Schoonloopzones

Succes Schoonmaak is specialist in het plaatsen van schoonloopzones.

Een ideale schoonloopzone heeft een lengte van ca. 6 meter. Schoonloopzones nemen eerst al het vuil op en vervolgens wordt het vocht en de restvervuiling opgenomen. Op die manier blijft uw gebouw schoon en is er een veilige (niet gladde) entree.

Wij kunnen alle soorten schoon- en droogloopzones plaatsen, zowel binnen als buiten. Bijvoorbeeld ook bij draaideuren( tourniquet). U kunt als klant kiezen voor schoonloopzones met of zonder logo.

Hier ziet u een nieuwe schoonloopzone op het Callandlyceum in Amsterdam-West. Links het moment voor aanleg en rechts het eindresultaat.

Afspraak Inplanen met Edwin

Maak een afspraak met onze Sales Manager.
Edwin helpt u graag.

Uw contactpersoon: Edwin van den Broek

Telefoon: 06-22219502

Of laat hieronder uw gegevens achter: