Onze mensen

Bij Succes Schoonmaak streven we naar een schonere wereld. Dit kunnen wij niet zonder onze medewerkers, zij zijn ons grootste goed. Wij respecteren, waarderen en motiveren onze medewerkers en we stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Het geluk en gezondheid van onze medewerkers is de kern van Succes.

Wow-momenten

Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. Klanttevredenheid is ons bestaansrecht. Wij creëren wow-momenten door de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Succesvol samenwerken

Een mooiere wereld begint bij onszelf en daarom werken we schouder aan schouder samen binnen onze eigen teams. Tevens streven we naar langdurige samenwerkingen met klanten en partners.

Succes Schoonmaak

Al sinds 1963 zijn wij de betrokken, vakkundige en betrouwbare partner voor onze klanten. U bent aan het goede adres voor de schoonmaak van uw locatieSamen met onze enthousiaste en opgeleide schoonmaakmedewerkers zijn wij één van de meest toonaangevende schoonmaakbedrijven van Nederland. Als familiebedrijf weten wij dat werkplezier, eigenaarschap en betrokkenheid van onze ruim 500 medewerkers, de sleutel zijn tot een hoog niveau van schoonmaak en een succesvolle langdurige samenwerking. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen de dagelijkse schoonmaak; wij bieden ook Specialistische Diensten zoals glasbewassing, graffiti verwijderen, gevelreiniging, gevel impregneren en zonnepanelen reinigen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor uw volledige inrichting van de hygiëne voorzieningen.

In deze  drieluik bedrijfsvideo vertellen Piet Kes, Gonnie van Velden en Jan Kes over de historie, de cultuur en de toekomst van Succes Schoonmaak. Dit jaar bestaan we 58 jaar en we hopen in volle vaart door te stomen naar de 100 jaar.

Laatste nieuws

Dit jaar vieren wij ons 60-jarig jubileum!

Ter ere van deze bijzondere gelegenheid hebben wij vorige week heerlijke taartjes uitgedeeld en een tombola georganiseerd. Een speciaal woord van dank gaat uit naar onze partners en leveranciers, die onze prijzenpot nog groter hebben gemaakt. Er zijn onder andere Sonos Speakers, cadeaubonnen, tv’s, een weekend Landal Volendam en nog veel meer prachtige prijzen verloot.…

Lees meer