Onze mensen

Bij Succes Schoonmaak streven we naar een schonere wereld. Dit kunnen wij niet zonder onze medewerkers, zij zijn ons grootste goed. Wij respecteren, waarderen en motiveren onze medewerkers en we stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Het geluk en gezondheid van onze medewerkers is de kern van Succes.

Wow-momenten

Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. Klanttevredenheid is ons bestaansrecht. Wij creëren wow-momenten door de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Succesvol samenwerken

Een mooiere wereld begint bij onszelf en daarom werken we schouder aan schouder samen binnen onze eigen teams. Tevens streven we naar langdurige samenwerkingen met klanten en partners.

Succes Schoonmaak: uw schoonmaakbedrijf sinds 1963

Al sinds 1963 zijn wij de betrokken, vakkundige en betrouwbare partner voor onze klanten. U bent aan het goede adres voor de schoonmaak van uw locatieSamen met onze enthousiaste en opgeleide schoonmaakmedewerkers zijn wij één van de meest toonaangevende schoonmaakbedrijven van Nederland. Als familiebedrijf weten wij dat werkplezier, eigenaarschap en betrokkenheid van onze ruim 500 medewerkers, de sleutel zijn tot een hoog niveau van schoonmaak en een succesvolle langdurige samenwerking. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen de dagelijkse schoonmaak; wij bieden ook Specialistische Diensten zoals glasbewassing, graffiti verwijderen, gevelreiniging, gevel impregneren en zonnepanelen reinigen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor uw volledige inrichting van de hygiëne voorzieningen.

In deze drieluik bedrijfsvideo vertellen Piet Kes, Gonnie van Velden en Jan Kes over de historie, de cultuur en de toekomst van Succes Schoonmaak.

Laatste nieuws

Samen sterk: de succesformule van Albert en Abbas

Bij Succes Schoonmaak zijn onze medewerkers de kern van ons succes. Twee van onze collega’s, Albert Waller en Abbas Kiran, laten dit zien door hun unieke samenwerking en toewijding aan hun werk. We vroegen hen om hun ervaringen en inzichten te delen, en hun antwoorden geven een prachtig beeld van wat Succes Schoonmaak zo bijzonder…

Lees meer

Landal Volendam over Succes Schoonmaak

Patrick “Mijn naam is Patrick van Leuveren, 48 jaar, parkmanager bij Landal Volendam. Ik ben hier begonnen in augustus 2022. Ik heb zelf al heel wat jaren in de sport en recreatie gezeten, dus eigenlijk wel heel veel contact gehad met gasten. Het was eigenlijk een hele mooie nieuwe uitdaging om bij Landal te komen…

Lees meer

Succes Schoonmaak verlengt samenwerking met FC Volendam

Al sinds de jaren ’80 is Succes Schoonmaak trouwe sponsor van FC Volendam. Met een hart dat klopt voor Volendam, heeft Succes Schoonmaak altijd geloofd in het belang van het ondersteunen van lokale initiatieven op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. Het sponsoren van FC Volendam is niet alleen een manier om de club…

Lees meer